GELEND Hliníkové ploty a brány dle individuálních požadavků

Pod obchodní značkou GELEND vyrábíme a montujeme hliníkové ploty a brány dle individuálních požadavků. Po dohodě provádíme zaměření, dopravu a montáž plotů, poskytujeme poradenství na objektu u zákazníka.

U základní nabídky vycházíme z provedení plotů, které jsou oblíbené a již se stali standardními typy, takže je můžeme určit podle zavedených názvů.  Nejpopulárněji z nich představujeme na e-shopu.  Ale Vaše plotové dílce, nebo brány se mohou provedením odlišovat.

Na strankach e-shopu HLINÍKOVÉ PLOTY A BRÁNY  můžete objednat plotová pole a brány ve standardních rozměrech s možností úpravy rozměrů a výběru povrchové úpravy.  Výhodou je jednoduché zadání a příznivá cena,  kterou zjistíte jednoduše a rychle pro různé varianty plotů a bran. 

Pokud by jste chtěli do projektu vnest nové vlastní designové prvky, může se to na ceně odrazit, ale i nemusí. Proto neváhejte nás kontaktovat, rádi odpovíme na veškeré dotazy a spolu najdeme řešeni pro váš vysněný plot.

Povrchové úpravy hliníkových plotů vypalovanou práškovou barvou nabízíme v barvách RAL, nebo v dekorech dřeva, dále jako imitace nerezu, popřípadě imitace jiných materiálů.

Dodáváme a montujeme hliníkové ploty a brány po celé ČR, smluvně na Slovensku, v Rakousku a v Německu.  Zde si můžete prohlédnout naše již zrealizované projekty -  www.gelend.cz .  I tak může vypadat Váš plot.

Nejsme omezeni naší nabídkou na webu, můžeme navrhnout optimální provedení s příznivou cenou ve více variantách.

Pokud máte zájem o celkový projekt oplocení,  požádejte o nabídku přes e-mail, nebo přes poptávkový formulář na webové stránce Gelend

Hliníkové ploty, brány a zábradlí | Gelend.cz 

Poptávka – Hliníkové ploty | Gelend.cz